S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov / Podjetje / Izdelki HOT´HORSE

Izdelki HOT´HORSE

Bistvo in srce izdelkov HOT´HORSE je že od samega začetka konjsko meso, znanega proizvajalca in slovenskega porekla, ki ga v različnih variacijah postrežemo skupaj s sveže pečenimi krušnimi dobrotami, sočno zelenjavo ter raznolikimi namazi in prilogami.

Katere so ključne značilnosti izdelkov HOT´HORSE?

  • Zdrava hitra prehrana: Vsi izdelki temeljijo na konjskem mesu, uporabljamo kruh, ki je skoraj povsem brez aditivov, in svežo nepredelano zelenjavo.
  • Visoka kakovost in svežina: Vsaka sestavina naših izdelkov mora biti visoko kakovostna, kar dosegamo tudi z dnevno dobavo vseh ključnih sestavin.
  • Zadovoljstvo strank: Vsa naša prizadevanja so usmerjena v to, da je stranka zadovoljna in da se vrača, ob tem pa svoj obrok lahko sestavi po svoji želji.
  • Dostopnost: V Hot-Horsu svoje stranke postrežemo 21 ur na dan ter 362 dni v letu. Izdelke HOT´HORSE odlikujeta tudi cenovna dostopnost in odlična vrednost (kakovost in količina) za ceno.
  • urejenost in čistoča: Sledimo visokim standardom o urejenosti in čistoči prodajnega mesta.

Hot-Horse

hot-horse facebook logo
Loading...