V vroče poletje s prenovljeno okrepčevalnico v BTCju in dvojnim Horseburgerjem!

V Hot´Horse je zavel svež poletni veter! Naša okrepčevalnica v BTC-ju je dobila novo podobo. Na znani lokaciji na Trgu mladih lahko odslej opazite prenovljen lokal, kjer smo z lesenim pohištvom popestrili ambient in povečali udobje naših strank, zeleni detajli pa prostoru dodajo naravni pridih.

Široka izbira izjemno kakovostnih in domiselnih jedi iz Hot´Horsa zagotovo ne bo nikogar pustila ravnodušnega in lačnega. Za to bo po novem poskrbela prvovrstna zarebrnica, nov odličen izdelek iz naše ponudbe!

Dvojni Horseburger
Hot´Horse slovi po velikosti svojih burgerjev že od leta 1995. Ker zares nikogar ne želimo pustiti lačnega, smo v ponudbo umestili prav posebno izbiro. Po novem se lahko odločite za dvojni Horseburger ali mesni sir! Menite, da ste kos izzivu?

Hot´Horse Deli – garancija za nepozaben piknik
Največji čar piknikov, ki povezujejo krog prijateljev in družine, je vsekakor pisana paleta hrane, ki zadovolji različne okuse. Čeprav nas piknik v prvi vrsti zagotovo spomni na mesne jedi, pri tem ni potrebno, da smo stereotipni s čevapčiči in pleskavicami, saj lahko presenetimo in navdušimo tudi drugače. Kako, preverite v spletni mesnici s konjskim mesom in izdelki iz konjskega mesa – Hot´Horse Deli.

Preberite tudi

Image Description
27 Februar 2019

Kateri je najboljši vir beljakovin?

Vsem je znano, da so beljakovine ena najpomembnejših snovi za rast in razvoj ter življenje na splošno. Uživamo jih vsakodnevno iz več raznolikih virov.

Več