Hot´Horse znova premika meje na področju priprave zdravih in okusnih burgerjev. Od aprila dalje lahko v naših okrepčevalnicah zasledite nov burger, ki ga do sedaj še ni uspelo pripraviti nikomur. Predstavljamo Deliburger, novega člana Hot´Horse družine.

Kot vse druge Hot´Horse izdelke, tudi Deliburger odlikuje konjsko meso vrhunske kvalitete. Tokrat smo šli še korak dlje in pripravili burger, ki ga odlikuje 100% zorjeno žrebičkovo meso, kar mesu doda poln, naraven okus in nežno sestavo.

Že vse od prvega, danes že legendarnega Horseburgerja, se trudimo našim strankam ponujati različne okuse, s pravimi kombinacijami sestavin. In tako se je rodil tudi Deliburger – ker je za vas dobro le specialno dobro!

  1. 100% zorjeno žrebetovo meso
    Z zorenjem poskrbimo, da se meso skozi naravne procese dodatno omehča in pridobi še bolj intenziven okus. Ker je žrebetovo meso že pred procesom zorenja bolj mehko in sočno, se ob končni obdelavi, kar stopi v ustih.
  2. Bombica iz tatarske ajde
    Bombica iz tatarske ajde doda Deliburgerju rahlo grenkast priokus, kar se odlično poda mešanici ostalih sestavin. Tatarska ajda vsebuje ogromno antioksidantov flavinoidov, ki med drugim znižijejo raven sladkorja v krvi.
  3. Ocvrta žrebetova šunka
    Žrebetova šunka je pridelana iz stegna, ki se med drugim lahko uporabi tudi za pripravo tatarskega biftka. Rahlo ocvrta doda vsakemu ugrizu malce navihane hrustljavosti.
  4. Volovsko srce
    Paradižnik domače sorte je zaradi svoje znamenite oblike dobil pomenljivo ime: volovsko srce. Izrazito mesnat in aromatičen paradižnik Deliburgerju dodaja svežino in ugriz poln okusa.
  5. BBQ omaka
    Kdo bo najbolje vedel katera sestavina se prilega v dober burger kot Američani, od koder izvira? Mi smo originalnemu receptu za BBQ omako dodali kanček Hot´Horse občutka. S tem smo dosegli, da je prav vsak ugriz v Deliburger neprecenljiva izkušnja.

Ustavite se na Rudniku, počijte med nakupi v BTC-ju ali pa preprosto uživajte naravo v parku Tivoli. Mi smo tam, da vam polepšamo dan!