Vizija

Postali bomo vodilno slovensko podjetje na področju hitre prehrane. Z lastnimi in franšiznimi okrepčevalnicami bomo prisotni v vseh večjih slovenskih mestih in strankam zagotavljali svežo in kvalitetno hitro prehrano. Močan tim prijaznih in zadovoljnih zaposlenih bo skrbel za odlične odnose s strankami, dobavitelji in franšiziji. Delovali bomo v skladu s smernicami zdravega življenja in zagotavljali najvišje standarde na področju prehrane in varstva okolja.

Poslanstvo

Z veseljem in nasmehom vsaki stranki, glede na njegove želje, pripravimo kvaliteten, zdrav in okusen obrok po dostopni ceni. Skupaj z dobavitelji zagotavljamo visoko kvaliteto posameznih sestavin obroka in ustvarjamo prijazno okolje za franšizije. S spoštovanjem in skrbjo do okolja zasledujemo svoje cilje na krilih najboljših zaposlenih.

Kdo smo

Hot-Horse je edina slovenska veriga zdrave hitre prehrane, ki je uspešnost svojega poslovnega koncepta dokazala z več kot desetletjem in pol priljubljenosti in močno pozicijo na trgu. Podjetje Hot-Horse je nastalo leta 1990 iz ideje o zdravi hitri prehrani, ki je v tistem času v Sloveniji še ni bilo, pa tudi v svetu je bila ozaveščenost o pomenu zdrave prehrane šele v povojih.

Na trgu smo želeli ponuditi nov, okusen in visoko kakovosten izdelek z visoko hranilno vrednostjo, ki pa bi bil hkrati tudi cenovno dostopen in svež praktično 24 ur na dan. Leta 1995 smo odprli prvi in še danes aktivni kiosk v Ljubljani, v parku Tivoli, ki je hitro prehrano iz konjskega mesa v kratkem času spremenil v pravi trend. Blagovna znamka Hot´Horse je postala pojem kakovostnega burgerja iz konjskega mesa.

Bistvo in srce izdelkov HOT´HORSE je že od samega začetka konjsko meso, znanega proizvajalca in slovenskega porekla, ki ga v različnih variacijah postrežemo skupaj s sveže pečenimi krušnimi dobrotami, sočno zelenjavo ter raznolikimi namazi in prilogami.

Katere so ključne značilnosti izdelkov HOT´HORSE?

  • Zdrava hitra prehrana: Vsi izdelki temeljijo na konjskem mesu, uporabljamo kruh, ki je skoraj povsem brez aditivov, in svežo nepredelano zelenjavo.
  • Visoka kakovost in svežina: Vsaka sestavina naših izdelkov mora biti visoko kakovostna, kar dosegamo tudi z dnevno dobavo vseh ključnih sestavin.
  • Zadovoljstvo strank: Vsa naša prizadevanja so usmerjena v to, da je stranka zadovoljna in da se vrača, ob tem pa svoj obrok lahko sestavi po svoji želji.
  • Dostopnost: V Hot-Horsu svoje stranke postrežemo 21 ur na dan ter 362 dni v letu. Izdelke HOT´HORSE odlikujeta tudi cenovna dostopnost in odlična vrednost (kakovost in količina) za ceno.
  • urejenost in čistoča: Sledimo visokim standardom o urejenosti in čistoči prodajnega mesta.

Naš način dela

Vsa leta delovanja smo želeli postati in ostati drugačni od drugih ponudnikov hitre prehrane, predvsem pa smo želeli biti boljši. Svojo dejavnost že od začetka opravljamo iz »kioska« in bomo ta koncept ohranili tudi v prihodnje, kljub temu pa si nenehno prizadevamo za jasno razlikovanje od številnih ponudnikov, ki v kiosku ponujajo »pleskavico v lepinji«.

Svoje razlikovanje in mesto na trgu tako od vsega začetka temeljimo na kakovostnem izdelku, naš cilj pa je, da je vsak sestavni del našega izdelka visoko kakovosten in sledljiv, kar pomeni od znanega proizvajalca slovenskega porekla, ob tem pa velik poudarek dajemo tudi drugačni podobi kioska z visokimi standardi čistoče in urejenosti. In ne nazadnje − zelo pomemben element v celotni izkušnji so prijazni in ustrežljivi prodajalci.