Kako vse skupaj poteka?

Na spletni strani si ustvarite račun. Izberite izdelke in količino ter oddajte spletno naročilo. Naročilo, oddano do polnoči v tekočem dnevu, bo izvedeno v prihodnjem dnevu (med ponedeljkom in petkom). Sicer pa boste ob oddaji naročila preko e-poštnega sporočila izvedeli (glede na vašo izbiro), kdaj bo le to dostavljeno (več o tem preberite pri »Ali lahko naročim izdelke na dom?«).) oz. kdaj vas bo naročilo izdelkov čakalo za prevzem na naših lokacijah: BTC, Tivoli, Rudnik (med 10.30 in 23.30) in Hot´Horse Deli (med 10.30 in 15:00).

Kako naročim izdelke?

Najprej se prijavite ali registrirajte na našem portalu. Ko ste prijavljeni, izberite izdelek na prvi/domači strani. Oddajte naročilo …

Kakšno je minimalno naročilo?

Ni omejitev pri minimalnem naročilu, dobro pa je vedeti, da ob nakupa do 10€ je cena dostave znaša 3,99€, ob nakupu med 10€ in 20€ se dostava obračuna po ceni 2,99€, pri nakupu nad 20€ je dostava brezplačna.

Kako poteka plačilo?

Preprosto! Vsako naročilo (izdelke, ki jih dodate v košarico) enostavno plačate preko plačilnih možnosti, ki jih ponujamo Maestro, MasterCard, Visa in Moneta.

Ali lahko naročim izdelke na dom?

Seveda! Na dom ali katerokoli drugo lokacijo (npr. v službo itd.) po Ljubljani, pri čemer morate naročilo oddati do polnoči v tekočem dnevu, da bo izvedeno v prihodnjem dnevu (med pon. in pet.). Dostava se obračuna po ceni vrednosti nakupa. Ob vrednosti nakupa do 10€ je cena dostave 3,99€, ob vrednosti med 10€ in 20€ pa se dostava obračuna po ceni 2,99€. Ob nakupu nad 20€ je dostava brezplačna.

Ali lahko zavrnem poškodovane artikle?

Kupec ima pravico zavrniti artikle le neposredno ob prevzemu artiklov ali dostavi.Zaradi izredne občutljivosti naših artiklov, tako vsebine kot embalaže, lahko odstopite od nakupa le nemudoma in na lokaciji prevzema ob predaji artiklov. Če so bili artikli poškodovani, pokvarjeni ali če so na kakšen drug način odstopali od standardov kakovosti ponudnika, bo ponudnik kupcu, ki je plačilo artiklov izvedel prek plačilnega sistema ponudil zamenjavo artiklov ali povračilo/stornacijo nakupa.

Kje me bodo čakali izdelki?

Svoje naročilo lahko osebno prevzamete na vseh Hot´Horse lokacijah (BTC, Tivoli, Rudnik in Hot´Horse Deli) ali pa vam jih dostavimo na dom oz. želeno lokacijo v Ljubljani. Časovni okvir prevzema vam sporočimo ob vašem spletnem naročilu oz. nakupu, sicer pa morate naročilo prek spletnega portala izvesti dan prej.

Kdaj naj oddam naročilo?

Naročilo, oddano do polnoči v tekočem delovnem dnevu bo realizirano oz. izvedeno v prihodnjem dnevu. Način dostave (dostava na dom ali prevzem na naših lokacijah) izberete sami, o uri prevzema pa boste obveščeni v procesu nakupa oz. preko e-sporočila, ki vam ga bomo poslali.

Kdaj je dostavljeno naročilo, ki ga oddam v petek, čez vikend ali med prazniki?

Če naročilo oddate v petek ali čez vikend (sobota, nedelja), vas bo naročilo čakalo oz. bo k vam dostavljeno prvi naslednji delovni dan (ponedeljek, v primeru, da ni praznik). Če naročilo oddate med prazniki, bo prav tako izvedeno v prvem delovnem dnevu po tem.

Kdaj lahko prevzamem naročilo?

Točno uro prevzema je odvisna od vaše izbire (prevzem na naših lokacijah ali dostava na dom), sicer pa vam jo sporočimo ob naročilu ter preko e-sporočila, ki vam jo bomo poslali. Sicer pa vas bo vaše naročilo čakalo na naših lokacijah naslednji dan (BTC, Tivoli, Rudnik (med 10.30 in 23.30) in Hot´Horse Deli (med 10.30 in 15:00), če pa ste izbrali dostavo na dom (ali drugo lokacijo po Ljubljani) pa vas bomo o dostavi prav tako obvestili med procesom spletnega nakupa in preko e-sporočila.

Ali moram čakati v vrsti na prevzem izdelkov?

Ne. Predhodno naročene izdelke dobite takoj. Vsi, ki naročate prek našega portala na dogovorjeni lokaciji stopite mimo vrste in sodelavcu/ki Hot´Horsea zaupate vaše geslo za prevzem naročila. Sodelavec/ka vam bo z veseljem izročil/a izdelke.

Do kdaj me bodo čakali pripravljeni izdelki?

Pripravljeni izdelki vas bodo čakali do konca delovnega dne, ki je opredeljen za določeno lokacijo, kar lahko vidite v procesu spletnega naročila in po e-sporočilu, ki vam ga pošljemo. Sicer pa v vseh naših Hot´Horse okrepčevalnicah (BTC, Tivoli, Rudnik) lahko prevzamete naročilo med 10:30 in 23.30, v Hot´Horse Deli na tržnici koseze pa med 10.30 in 15:00.