Iščeš zaposlitev, obenem pa želiš prijetno okolje in najboljše sodelavce? Vabimo te, da se preizkusiš v Hot´Horseu! Prosta je redna zaposlitev ali delo prek študentskega servisa.

V podjetju iščemo dodatno osebje za pripravo in prodajo hrane in pijače. Iščemo osebo, ki je vredna zaupanja, je vestna, natančna, ima delavne navade, je redoljubna in ima željo po novem znanju ter veselje do dela z ljudmi. Izkušnje niso potrebne so pa zaželene. Uvajanje traja približno 14 dni. Delo je izmensko in med vikendom.

Redna zaposlitev
Se najdeš v zgornjem opisu? Ponujamo zaposlitev za določen čas za obdobje 3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Ko je delavec samostojen ponujamo pogodbo za nedoločen čas. Več informacij TUKAJ.

Študentsko delo
Še študiraš in bi želel v procesu pridobivanja izobrazbe tudi zaslužiti in pridobiti zanimive ter uporabne izkušnje? Pridruži se nam! Več informacij najdeš TUKAJ.

Svojo prošnjo pošlji na info@hot-horse.si, s pripisom ‘Študentsko delo’ ali ‘Redna zaposlitev’. Kontaktni osebi sta Namir Siječić 031-303-108 ali Jerneja Mulh 031-329-301.