V Hot´Horse je zavel svež poletni veter! Naša okrepčevalnica v BTC-ju je dobila novo podobo. Na znani lokaciji na Trgu mladih lahko odslej opazite prenovljen lokal, kjer smo z lesenim pohištvom popestrili ambient in povečali udobje naših strank, zeleni detajli pa prostoru dodajo naravni pridih.

Široka izbira izjemno kakovostnih in domiselnih jedi iz Hot´Horsa zagotovo ne bo nikogar pustila ravnodušnega in lačnega. Za to bo po novem poskrbela prvovrstna zarebrnica, nov odličen izdelek iz naše ponudbe!

Dvojni Horseburger
Hot´Horse slovi po velikosti svojih burgerjev že od leta 1995. Ker zares nikogar ne želimo pustiti lačnega, smo v ponudbo umestili prav posebno izbiro. Po novem se lahko odločite za dvojni Horseburger ali mesni sir! Menite, da ste kos izzivu?

Hot´Horse Deli – garancija za nepozaben piknik
Največji čar piknikov, ki povezujejo krog prijateljev in družine, je vsekakor pisana paleta hrane, ki zadovolji različne okuse. Čeprav nas piknik v prvi vrsti zagotovo spomni na mesne jedi, pri tem ni potrebno, da smo stereotipni s čevapčiči in pleskavicami, saj lahko presenetimo in navdušimo tudi drugače. Kako, preverite v spletni mesnici s konjskim mesom in izdelki iz konjskega mesa – Hot´Horse Deli.