O naših izdelkih

O naših izdelkih

Bistvo in srce izdelkov HOT´HORSE je že od samega začetka konjsko meso, lastne proizvodnje in preverjenega porekla, ki ga v različnih variacijah postrežemo skupaj s sveže pečenimi krušnimi dobrotami, sočno zelenjavo ter raznolikimi namazi in prilogami.

Kakovost

Ker se zavedamo, da je samo najboljše dovolj dobro skrbimo, da je vsaka sestavina naših izdelkov visoko kakovostna. Spodbujamo sveže in domače, 90% sestavin predstavljajo slovenski izdelki. Naše dobavitelje spodbujamo, da dosegajo kvaliteto izdelka, ki jo zahtevamo in razvijajo svoje proizvode. Ker pa je vaš obisk pri nas doživetje, želimo da se počutite odlično in to vam lahko pričara le vrhunska ekipa zaposlenih.Pri pripravi in delu s hrano izpolnjujemo HACCP standarde in si prizadevamo za minimalen vpliv na okolje.

Meso

Lastna predelava mesa je vir, ki zagotavlja preverjeno surovino in visoko kakovost izdelkov. S stališča hranilne vrednosti predstavlja konjsko meso gotovo izjemo med ostalimi vrstami, ki se pri nas uporabljajo v prehrambene namene, saj vsebuje največ biološko visoko vrednih beljakovin, daleč nižji delež maščob in je izjemo bogato z železom. Prav zaradi nizkega deleža maščob v mesu je kalorična vrednost konjskega mesa toliko nižja od ostalih vrst mesa.

kruh, zemljice
Spodbujamo sveže in domače, 90% sestavin predstavljajo slovenski izdelki.

Krušne dobrote

Ker skrbimo za redno, dnevno dobavo krušnih dobrot je naš kruh skoraj povsem brez dodatkov, ki mu omogočajo daljšo obstojnost, tako želimo doseči kvalitetnejši predvsem pa bolj zdrav obrok. Spekter krušnih dobrot smo z našim dobaviteljem še dodatno razširili in vam ponudili tudi polnozrnate dobrote.

kruh, zemljice

Zelenjava

V kolikor je mogoče zelenjavo dobavljamo pri slovenskih kmetih in pridelovalcih zelenjave. Tako želimo ponuditi kakovost za katero verjamemo, da dosega visoke standarde.

solata, sveza solata, ledenka

Preberite tudi

Image Description
27 Februar 2019

Kateri je najboljši vir beljakovin?

Vsem je znano, da so beljakovine ena najpomembnejših snovi za rast in razvoj ter življenje na splošno. Uživamo jih vsakodnevno iz več raznolikih virov.

Več
Image Description
22 Marec 2018

Recept: Konjska pečenka

Pripravite svojim gostom nekaj enkratnega. Prava Hot´Horse konjska pečenka vas bo popeljala v pravljično deželo okusov.

Več