Izjemno preprosta in prepoznavna zimska jed katera je poznana v vsaki slovenski kuhinji. Iz konjskega mesa pa pečenice in krvavice še toliko bolj
Tradicionalna domača enolončnica, ki že leta navdušuje ljudi najrazličnejših okusov. Odlično se obnese kot samostojna jed ali topla malica, sploh pa v mrzlih
Na prehodu 19. stoletja je bil biftek priljubljena specialiteta med Francozi, od katerih se je njegov sloves pozneje razširil po vsej Evropi in
Jota s kislim zeljem ali repo, je vrjetno ena izmed najbolj znanih enolončnic z dolgo tradicijo, ki ji poznajo tudi tujci. Lahko se
Nacionalna jed, ki jo pozna prav vsak! Jed, ki prihaja iz Perzije, tam pa beseda kufte pomeni zdrobljeno oziroma sesekljano meso. Čufte v
Horseburger, Deliburger, Mesni sir … Naše paradne izdelke že poznate, chef Janez Bratovž pa je naše recepte poenostavil in pokazal, kako lahko pripravimo
Načrtujete praznovanje in si ga predstavljate brez primerno obložene mize? Potem je vaša izbira fino sesekljana žrebetova pljučna ali bočnik (!), ki ga ročno nastrgamo z žlico.
“Vsak, ki se bo prvič v življenju lotil priprave jedi iz konjskega mesa, bo zagotovo navdušen! Meso je enostavno za pripravo in zelo
Ličnica je tisti kos mesa, ki ga chef Janez Bratovž najraje pripravlja. Podobno kot notranje pleče namreč omogoča pripravo široke palete jedi. Kuharski
Pripravite svojim gostom nekaj enkratnega. Prava Hot´Horse konjska pečenka bo vas in vaše goste popeljala v pravljično deželo okusov. Rahlo sladkast okus in
Receptialen2023-01-30T08:28:40+00:00